Echografie

Al lange tijd beschikt onze kliniek over de mogelijkheid om een echografisch onderzoek te doen bij dieren..

Laparoscopie

Wij adviseren uw vrouwelijke hond op jonge leeftijd te steriliseren, omdat dit de kans op borstkanker met 99% verkleint en op latere leeftijd de baarmoederontsteking voorkomt en kans op suikerziekte minimaliseert..

Endoscopie

Een kijkonderzoek van de maag en darmen noemen we een gastro-enteroscopie. Ook kunnen we de dikke darm bekijken (colonscopie)..

Röntgen

Röntgenfoto’s zijn onmisbaar in de dagelijkse diergeneeskunde. Vooral voor het in beeld brengen van botten, longen en gebitten gebruiken we röntgenfoto’s..

Chirurgie

Aan elke narcose zit een risico. Om dit zoveel mogelijk te beperken wordt het dier als eerste stap onderzocht door een van de dierenartsen..

Tandheelkunde

Gebitsproblemen komen zeer veel voor bij zowel de hond als de kat. Heel veel huisdiereigenaren weten echter niet dat hun huisdier een gebitsprobleem heeft..

Vaccinaties

Enten of een jaarlijkse controle ?!? Als dierenartsen willen we onze patiënten heel graag 1x per jaar zien. Meestal wordt dit gedaan tijdens de ‘enting’, de APK..

Preventieve zorg

Preventieve zorg is erg belangrijk voor uw huisdier. Het is noodzakelijk om uw huisdier een keer per jaar door de dierenarts te laten controleren en in overleg met u de daarbij behorende vaccinaties te geven..

Apotheek

Wij hebben een uitgebreide apotheek, die met zorg wordt beheerd. De apotheek omvat: voedingssupplementen, vlooien-, teken- en wormenbestrijdingsmiddelen..

Laboratorium onderzoek

Wij beschikken over een groot Idexx laboratorium in de praktijk waar wij verschillende onderzoeken kunnen uitvoeren. Voordeel van een onderzoek in de praktijk is..

Klinisch onderzoek

Na in eerste instantie een beeld te krijgen van de klachten van uw dier zullen we een algemeen klinisch onderzoek doen. Na het bespreken van de klachten..